Hippo-hiihtokoulu

HIPPO-hiihtokoulu (päivitetty 21.8.2023)
 

HIPPO-hiihtokouluun ovat tervetulleita kaikki lapset n. 5-vuotiaista alkaen (~12 v saakka) hiihtämisen taidon opettelusta innostuneet lapset! 

HIPPO-hiihtokoulu käynnistyy 10.1.2024 klo 18. 

Ilmoittautuminen ensimmäisen hiihtokoulukerran alussa klo 17.30 alkaen Seinäjoen Jouppilanvuoren hiihtostadionilla tai etukäteen lomakkeella. Harjoitukset alkavat klo 18:00.

Tervetuloa mukaan!

HUOM!
Kauden aikana tullaan ottamaan harjoituksien yhteydessä valokuvia. Kuvia voidaan julkaista hiihtokoulun sivuilla. Ilmoitathan jos et anna lupaa kuvien julkaisulle. 

Hiihtokoulun sisältö ja ohjelma

Hiihtokaudella on pääasiana leikinomainen hiihtämisen opettelu. Samalla käydään läpi perinteisen ja vapaan hiihtotekniikat. Opittavia asioita yleisten hiihtotaitojen (tasapaino sekä kehon ja välineiden hallinta jne.) ohella ovat hiihtäjän tasosta riippuen mm: käännökset, alamäen ja ylämäen tekniikat sekä perinteisen (tasatyöntö, yksipotkuinen tasatyöntö, vuorohiihto) ja vapaan hiihtotavan eri tekniikat (kuokka, wassberg, mogren).

Varsinaisten hiihdon ja sitä tukevien harjoitteiden ohella hiihtokoulussa painotetaan leikinomaisuutta ja mukavaa yhdessäoloa tavoitteena saada harrastuksesta innostuneita lapsia.