Nuorten valmennusryhmä

Hiihtoharjoitukset  päivitetty 9.6.2021

Tavoitteellisesti hiihtoa harrastaville. Noin 12 vuodesta ylöspäin.

Kausi 2021-2022 ohjatut harjoitukset kesällä painottuvat Kalle Lassilan vetämiin rullaharjoituksiin sekä Mikko Kuivisen vetämiin juoksuharjoituksiin.  Kellonajat ja paikat vaihtelevat. Ajankohtainen tiedotus Wa-ryhmässä.

Kesäajan ohjatut harjoitukset oheisesta linkistä. Kesäharjoitukset 2021

Syksyn kalenteri päivitetään myöhemmin.

Syksyn lumettomalla kaudella on ohjelmassa hiihtämistä tukevaa sulanmaan harjoittelua (kestävyys, koordinaatio, liikkuvuus, taito, nopeus jne.). Syysharjoituskausi on jaettu teemojen mukaan, nopeus, kestävyys, voima jne. Heti lumitilanteen salliessa siirrytään lumelle.

Hiihtotreenien kokeneet ja koulutetut vetäjät varmistavat, että kaiken tasoiset hiihtäjät oppivat uutta hiihdosta, sekä itse harjoittelemisesta.

Pääasiallinen tiedoituskanava on WA- Maaston harkat.

Karkeaa tiedoitusta myös SHS sivujen tapahtumat osiosta sekä https://www.seinajoenhiihtoseura.fi/

Harjoitteluterveisin,

Pasi Kataja p.050 3305315