Nuorten valmennusryhmä

Maastohiihtojaosto aloitti vahvasti kesäharjoittelukauden kesäkuun alussa (1.6.2020). Jaosto solmi yhteistyösopimuksen nettivalmennuksen osalta Kalle Lassilan ja Ville Nousiainen kanssa (Koutsi365) ( https://koutsi365.fi/).

Jaosto tarjosi maastohiihtäjille kesäharjoittelun tueksi KALLE LASSILAN ja VILLE NOUSIAISEN suunnitteleman treeniohjelman. Ohjelma sisälsi 4 harjoitusta/viikko. Harjoituksia on havainnollistettu myös videoin. Harjoitusohjelmat(kaksi eri tasoa) on suunnattu 11-14-vuotiaille ja 14-16-vuotiaille hiihtäjille sekä valmennuksellisena tukena myös heidän huoltajilleen sekä seuran valmentajille. Valmennus toimii pääsääntöisesti nettivalmennuksena, mutta kesän aikana järjestettiin myös yhteisharjoitus Kallen kanssa.

Yhteistyö Kalle Lassilan ja Ville Nousiaisen kanssa jatkuu myös syksyllä! Kausimaksun maksaessasi sinulla on mahdollisuus ostaa harjoitusohjelma seuraavan kolmen kuukauden ajaksi (syys-marraskuu 2020).

Harjoitusohjelman saadaksesi, sinun tulee ilmoittautua numeroon 0400 732803 (Maria Meriläinen).

Harjoitusohjelma maksaa 15€ koko jakson eli 3 kuukauden ajalta.

(Esim. Matti Meikäläinen, p.040 123 4567, ryhmä 11-14-vuotiaat)

SAAJA: SHS maastohiihto

Saajan tilinumero: EPOP FI11 5419 0120 1139 01

Viesti: NETTIVALMENNUS ja "hiihtäjän nimi"

Ilmoittautumisen ja maksun hoidettuasi, saat paluuviestinä kirjautumiskoodin sovellukseen ja pystyt ottamaan harjoitusohjelman käyttöösi.

Palvelu toimii selaimessa ja sitä voi käyttää kännykällä, tabletilla ja tietokoneella.

Palvelua sponsoroi maastohiihtojaosto eli harjoitusohjelma hiihtäjälle edullinen! Kaikki mukaan!

Lisätietoja saat Maria Meriläiseltä. Jos kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

VALMENNUS PÄHKINÄNKUORESSA!

-Palvelun harjoituskalenterissa neljä harjoituskokonaisuutta/viikko

-Harjoitusten osat ohjattu videoiden avulla niin, että kaikki pääsevät kiinni käytännön toteutukseen

-Viikolle myös ns. viikkovideo

-Harjoitukset toimivat monipuolisena pohjana kaikille hopeasompa-ikäisille hiihtäjille

-Näiden harjoitusten lisäksi on liikuttava ja treenattava myös paljon. Tällä ohjelmalla pyritään varmistamaan se, että monipuolisen kehittymisen kannalta oleellisia asioita ei jäisi kokonaan huomiotta.

-Sopii hyvin monilajisille nuorille ja harjoittelun tavoitteena on säilyttää ja kehittää ominaisuuksia, jotka myös mahdollistaisivat laadukkaan monilajisen harrastamisen hopeasompasarjojen loppuun saakka.

-Valmennuksen aikana voit kysyä Kallelta ja Villeltä harjoitteluun liittyvistä asioista

Kesän valmennustoimintaan olemme saaneet OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖN jakamaa seuratukea!