Nuorten valmennusryhmä

Hopea -ja kultasompalaisten harjoitukset  päivitetty 20.9.2021

Tavoitteellisesti hiihtoa harrastaville 12 vuodesta ylöspäin.

Kesäkaudella 2021-2022 järjestettiin kahden viikon välein Kalle Lassilan ohjatut rullaharjoitukset sekä Mikko Kuivisen vetämät juoksuharjoitukset. Rullaharjoitukset pääosin Jalasjärvellä ja juoksuharjoitukset Jouppilanvuoren maastossa. Ajankohtainen tiedotus Wa-ryhmässä.

Kesäajan ohjatut harjoitukset oheisessa linkissä. Kesäharjoitukset 2021

Harjoitukset jatkuvat  keskiviikkoisin ja sunnuntaisin lokakuusta alkaen.

Keskiviikkoisin kokoontuminen pääasiallisesti Jouppilanvuoren tekonurmi klo 18:15-19:45

Sunnuntaisin klo 10:00-11:30

Syksyn lumettomalla kaudella on ohjelmassa hiihtämistä tukevaa sulanmaan harjoittelua (kestävyys, koordinaatio, liikkuvuus, taito, nopeus jne.). Syysharjoituskausi on jaettu teemojen mukaan, nopeus, kestävyys, voima jne. Heti lumitilanteen salliessa siirrytään lumelle.

Hiihtotreenien kokeneet ja koulutetut vetäjät varmistavat, että kaiken tasoiset hiihtäjät oppivat uutta hiihdosta sekä itse harjoittelemisesta.

Pääasiallinen tiedoituskanava on WA-maaston harkat.

Karkeaa tiedoitusta myös SHS sivujen tapahtumat osiosta sekä https://www.seinajoenhiihtoseura.fi/

Tervetuloa!

Harjoitteluterveisin,