Maastohiihto

Seinäjoen hiihtoseuran maastohiihtojaosto järjestää maastohiihdon kilpailu- ja harrastehiihtotoimintaa vuosien kokemuksella.

Talvella järjestetään monenlaisia hiihtokilpailuja lastenhiihtodoista laturetkiin - kisojen aikataulut, kisaohjeet , lähtöluettelot ja tulokset löytyvät kootusti kilpailut-sivulta.

Jaoston järjestetämä hippohiihtokoulutoiminta on ollut monen, vielä nykyisenkin, hiihtäjän ensikosketus harrastetoimintaan > hippohiihtokoulu.

Keskiviikkoisin yhteisharjoituksia pitävän hopeasompaajien harjoitusryhmän toimintaa koordinoi Petri Kurunmäki, p. 050 5142870

Jaoston puheenjohtajana toimii kaudella 2017-2018 Esa Ankkuri, ja varapuheenjohtajana Hannu Vuolle. Hopeasompa- ja hippohiihtokoulupäällikkönä toimii Elina Hietamäki.

Maastohiihtojaoston yhteystiedot: