Varainhankinta

  • Vuosittain seura maksaa maastohiihdon osalta erilaisia kilpailujen ilmoittautumismaksuja noin 6000€ ja muita kilpailujen järjestämiseeen liittyviä kuluja. Lisäksi tarvitaan varoja myös seuratoiminnan kehittämiseen ja erilaisiin seuran järjestämiin tapahtumiin ja leirityksiin.

 

  • Seuran kaupungilta ja yhteistyökumppaneilta saamien avustusten jälkeen on tuloja hankittava vielä monin tavoin. Niinpä on järjestettävä usein erilaisia talkoita ja myyntikampanjoita, joihin tarvitaan TALKOOVÄKEÄ. Seuran omiin kilpailuihin toimitsijoiksi tarvitaan kaikkia seuran toiminnassa mukana olevia niin lapsia kuin aikuisia.  

 

  • Esimerkiksi viime kausina varoja on hankittu mm. hiihtokoulun paperinkeräyspisteistä, hiihtovälineiden lainauksesta kouluille, omien kisojen järjestelyistä, Titinalle kökästä sekä psonsorituloista

 

  • SHS on tehnyt Seinäjoen Intersportin kanssa yhteistyösopimuksen. Kaikista Seinäjoen Intersportista tehdyistä ostoista saadaan bonusta oman jaoston tilille ilmoittamalla jaoston nimi SHS/MAASTOHIIHTO

Seuran toiminnassa mukana olevien nuorempien hiihtoseuralaisten vanhempia sekä yli 18-vuotiaita urheilijoita velvoitetaan osallistumaan kauden aikana talkoisiin. Myös muut hiihtoseuran  "kannattajat"ovat tervetulleita talkoisiin mukaan!

 

MUISTA hiihtokoulun paperinkeräyspisteet (tuotto lasten toimintaan):
ALAKYLÄN SALEN PIHA
KIVISTÖN S-MARKETIN PIHA
KUKKULATIE KATAJALAAKSO
JOUPISKAN RISTEYS, KULTAVUORI
HEIKINRAITIN KENTTÄ, HALLILA

 

Haluatko olla mukana tukemassa Seinäjoen alueen maastohiihtotoimintaa? Osallistu talkootöihin tai tee maastohiihdolle lahjoitus "myös pieni on kaunista". 
Täytä oheinen lomake, otamme sinuun yhteyttä! 

Tule mukaan maastohiihtotalkoisiin!

*
*

Kiitos kun olet mukana seuramme toiminnassa - jokaisen työpanos on erittäin tärkeä!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.