Yhteystiedot ja jäsenyys

Yhdistysrekisteritunnus
Y-tunnus: 0459675-3

SHS:n hallitus 2019-2020:

• Teemu Majasaari, teema@me.com, 0400 761 503, pj.
  • Mika Rinta-Keturi, mika.rinta-keturi@seinajoki.fi,  vpj. (ampumahiihto, valmennus)
  • Kai Haapaniemi (alppihiihto, pj)
  • Jari-Markus Peltokoski, (alppihiihto, alppihiihtokoulu)
  • Jukka Nelimarkka (ampumahiihto, pj)
  • Maria Meriläinen (maastohiihto, pj)
  • Juha Romppainen (mäkihyppy, pj)
  • Mikko Viljanen (mäkihyppy, mäkikoulu)
  • Teija Pöytälaakso, rahastonhoitaja

Historia

Seinäjoen Hiihtoseura on perustettu vuonna 1980 ja lajivalikoimaamme kuuluvat alppihiihto ja lumilautailu, ampumahiihto, maastohiihto, mäkihyppy sekä ihan tavallinen kuntoliikunta. Vuonna 2004 SHS:n maastohiihtotoiminnalle myönnettiin Sinettiseuran merkki tunnustuksena mainiosta nuorisotyöstä.

Tietosuojaseloste

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan 25. toukokuuta 2018, ja olemmekin päivittäneet tietosuojaselosteemme ajan tasalle.

Henkilötietojesi huolellinen ja varovainen käsittely on meille Seinäjoen Hiihtoseura ry:ssä ensisijaisen tärkeää. Käsittelemme henkilötietojasi noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Toimimme aina laissa määritellyn hyvän tietojenkäsittelyn mukaisesti ja varmistamme, että yksityisyytesi ei vaarannu.

Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä täältä: SHS Tietosuojaseloste. Tämä lauseke löytyy tämän osion alta.