SHS40v historiikki

Seinäjoen Hiihtoseura ry. on perustettu syksyllä 1980. 40-vuotista taivalta juhlistaakseen seura on kirjoituttanut historiastaan historiikin. Historiikki on kokeneen seurahistoriikkien kirjoittajan, Jari Hakalan käsialaa.

Historiikki on noin 100 sivuinen tieto- ja tarinapaketti. Historiikki tulee myyntiin joulukuussa.

Haemme historiikille tukijoita, että sen hinta pystytään pitämään maltillisena ja näin ollen mahdollisimman laajalle lukijakunnalle saatavaksi. Tukijoiksi voivat tulla sekä yksityishenkilöt että organisaatiot. Mikäli saamme tukea enemmän kuin historiikista syntyy kustannuksia, käytämme ylijääneet eurot lasten ja nuorten lumilajien harrastus- ja kilpailutoimintaan.

Tuki-ilmoituksia on kahta eri tasoa:

• rivi-ilmoitus 50€ (saat nimesi historiikin tukijat listalle, esim. ”Oy Yritys Ab” tai ”Maija ja Matti Meikäläinen”)
  • logo-ilmoitus 250€ (saat organisaatiosi logon historiikkiin, logon koko 70mm*30mm (L*K)).

Tukijoille historiikki veloituksetta! Varmista oma historiikkisi ensimmäisestä painoksesta omalla ilmoituksella.

Ilmoittaudu tukijaksi oheisella kaavakkeella: Tue historiikin tekemistä!

Tuki-ilmoitukset maanantaihin 23.11.2020 mennessä.