Hanki historiikki itsellesi tai lahjaksi!

Kohta sen saa - nimittäin SHS40v historiikin!

Seinäjoen Hiihtoseuran 40 vuotinen taival on koottu historiikiksi. Lähes satasivuinen kirja kertoo hiihtoseuran ja hiihtoseuralaisten tarinoita ja tuloksia eri vuosikymmeniltä. Historiikin on kirjoittanut kokenut historiikkien kirjoittaja Jari Hakala, ja se on taitettu ja painettu paikallisesti Iprintillä. Laatu on siis taattua!

Historiikki on myynnissä Ravintola Joupiska. Käteinen ja kortti. Ravintola Joupiska viettää joulua ja on avoinna seuraavan kerran su 27.12.2020. Aukiolot normaalisti: ma-pe 10-18, la-su 11-18

Historiikin voi myös tilata postipakettina lähimpään Postin pakettiautomaattiin. Toimituskulu on 12€. Tilauksen voi tehdä alla olevalla kaavakkeella.

Historiikin hinta on 20€. Kiitos tukijoille, joiden ansiosta hinta voitiin asettaa aiottua edullisemmaksi!

Käy ostamassa historiikki Ravintola Joupiskalta perjantaista alkaen tai tilaa oma postitse!

Tilaan SHS40v historiikin

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.