Ensilumenlatu

JOUPISKAN ENSILUMENLATU ON NYT AUKI. LADUN PITUUS 1700 METRIÄ, MYÖS AMPUMAPAIKAT KÄYTÖSSÄ. päivitetty 3.12.2019

Joupiskan Ensilumenladulle on tehty muutoksia tulevalle kaudelle. Ensilumenladun reitti muuttuu siten, että enää latu-ura ja ajotie ampumahiihtostadionille eivät risteä. Muutos on tehty ensisijaisesti turvallisuusnäkökulmasta SHS:n ehdotuksesta ja kaupungin Liikuntapalveluiden toimesta.

Ensimmäisessä vaiheessa avautuu noin 750m latu. Ensilumenladun lähtöpaikka on ampumahiihtostadionilla! Riippuen pitkänaikavälin säätiedotuksista ensilumenlatua jatketaan toisessa vaiheessa noin 1,5km mittaiseksi ja myöhemmin mahdollisesti 2,0km.

Kulkeminen ampumahiihtostadionille on jatkossa ns. ampumaradansuoraa pitkin (eli se, mistä aikaisemmin hiihdettiin ah-stadionille). Vastaavasti aikaisemmin ah-stadionille kulkenut tie on jatkossa ah-stadionille laskevana latuna.

Kausi- ja päiväliput Ensilumenladulle Ravintola Joupiskalta! Samalla lipulla voi hiihtää myös Tanelin ensilumenladulla (avautuu myöhemmin). Kausiliput 30€/henkilö tai 50€/perhe (max 2 sukupolvea), päiväliput 5€/päivä. Maksuvälineinä käteinen ja pankki-/luottokortti. Alle 10v saa hiihtää ilman lippua.

SHS:n jäsenille jäsenetuhintaan kausilippu 20€/hlö ja 30€/perhe. Maksu Ensilumenladun tilille EPOP FI49 5419 0120 1299 98, viitteeksi jäsenen tai perheen nimi. Liput noudetaan Ravintola Joupiskalta, kerro että SHS:n jäsen, olet maksanut tilille, ja laita nimi kassalla olevaan listaan.

Tervetuloa hiihtämään!