Ensilumenlatu

Lipunmyynti Ravintola Joupiskalla:
ma 10-21, ti-to 10-21, pe 10-02, la 11-02, su 11-18 (Huom! ma klo -21 kun rinne auki, muuten klo -15)

Ensilumenladun tilanne ti 11.12.2018: sekä Joupiska että Taneli ajettu päivän aikana. Tanelissa latu erittän hyvässä kunnossa, Joupiskalla hyvässä kunnossa. Molemmat ladut pyritään ajamaan päivittäin kaupungin Liikuntapalveluiden toimesta.

Joupiskan Ensilumenlatu on avattu! Tällä hetkellä 1,5km helpohko reitti hiihdettävissä.Lisäksi Tanelissa on avattu ti 4.12. 800m ensilumenlatu, jota pyritään pidentämään kunhan sää sallii tykkilumen levittämisen.

Ensilumenladun liput:
•5 € kertalippu
•30 € yksittäinen kausilippu
•50 € perheen kausilippu
•Alle 10-vuotiailta ei peritä maksua.

Lippuja myydään Joupiskan rinneravintolassa (Lakeudentie 20). Maksuvälineena mieluiten käteinen, myös kortit käyvät. Ensilumenladun liput käyvät myös Tanelinrannan ensilumenladulla. Lipputuloilla korvataan osa seuraavan kauden säilölumen teosta aiheutuvia kustannuksia sekä tuetaan lasten ja nuorten hiihto- ja ampumahiihtoharrastusta.

SHS:n jäsenille kausiliput jäsenetuhintaan:
•20 € yksittäinen kausilippu
•30 € perheen kausilippu.
Jäsenetuliput maksetaan SHS:n tilille FI42 5419 1540 0529 84. Viitteeksi nimi/perheen nimi. Jäsenetuliput noudetaan Joupiskan rinneravintolasta (kerro, että SHS:n jäsen, olet maksanut tilille, ja laita nimi kassalla olevaan listaan).