Seinäjoen Hiihtoseuralla juhlakausi ja juhlavuosi!

13.12.2019


SHS 40 vuotta - 1980-2020

Seinäjoen Hiihtoseura ry. on perustettu syksyllä 1980. Näin ollen nyt alkava kausi on seuran neljäskymmenes talviurheilukausi. Kunnioitettavaan 40 vuoden ikään SHS tulee siis vajaa vuoden päästä syksyllä, mutta seuran synttäreitä on tarkoitus juhlistaa talviurheilukauden päätyttyä keväällä. 

Juhlakautta ja juhlavuotta vietetään perinteiseen tapaan aktiivisella seuratoiminnalla liikunnan parissa. Toiminta on päässyt hyvin alkuun kaikilla SHS:n jaostoilla. Joupiskan Ensilumenladulla ovat hiihtäjät ja ampumahiihtäjät ulkoiluttaneet suksiaan jo kuukauden päivät, ja myös alppihiihtojaoston väki on päässyt nauttimaan Joupiskan lumetetuista rinteistä viikkoja. Mäkijaoston nuoret huimapäät ovat päässeet siirtymään muovimäestä lumelle, jopa omissa Joupiskan hyppyrimäissä. Hiihto-, alppi- ja mäkikoulut ovat aloittaneet toimintansa, ja ampumahiihdon harjoitusryhmät ovat siirtyneet ampumajuoksuharjoituksista ampumahiihtoharjoituksiin. Ensimmäiset kisat koittavat lauantaina 14.12., kun perinteiset piirikunnalliset Kaamoshiihdot järjestetään ampumahiihtostadionin maastoissa Joupiskan Ensilumenladulla. Ampumahiihtäjät avaavat kautensa kotimaastoissa Juopiskalla sunnuntaina 22.12., kun kansalliset pika-ampumahiihdot keräävät pyssyhiihtäjät stadionille. Alpin ja mäen osalta kisakausi starttaa myöhemmin talvella. 

Juhlavuoden kunniaksi ollaan tekemässä Seinäjoen Hiihtoseura 40v -historiikkiä. Kokenut historiikkien kirjoittaja Jari Hakala toimii kirjan kirjoittajana. Historiikki tulee valmistumaan keväällä seuran 40 vuotisjuhliin. Mikäli sinulla on vanhoja lehtileikkeitä, kuvia, tuloksia tai vaikka hauskoja tarinoita SHS:n toimintaan liittyen näiden 40 vuoden ajalta, ota yhteys Jariin ja jaa muistosi muiden hiihtoseuralaisten kanssa. Jarin yhteystiedot ovat puhelin 0500666103 ja sähköposti jarihakala@luukku.com.

Erinoimaista juhlakautta ja juhlavuotta kaikille hiihtoseuralaisille ja kumppaneille!

Seinäjoen Hiihtoseura ry.

Hallitus