Seuran tuki

Seuran toiminta ja tuki

Seinäjoen hiihtoseuran maastohiihtojaosto tukee hiihtäjiä monilla tavoin, resurssiensa puitteissa. Huolehtimalla kausi- ja seuran jäsenmaksuista, varmistat seuratoiminnan tuen. Tukimuodot vahvistetaan toimintakausittain. Kaudella 2018-19 seuratoiminnan tuki on seuraava, ellei jaosto kauden aikana muuta päätä:

• Seuran järjestämä toiminta ja edustustehtävät
    • hiihtäjä saa osallistua seuran järjestämiin harjoituksiin
    • hiihtäjä saa osallistua seuran järjestämiin leirityksiin, seuran omien leirien omavastuu vahvistetaan leirikohtaisesti
    • hiihtäjä saa edustaa seuraa edustustehtävissä, esim. viestit

• Kisailmoittautumiset
    seura huolehtii kisailmoittautumisista, kun ilmoittautuminen tehdään toimistolle riittävän ajoissa, huomioiden kuitenkin seuraavassa kerrotut poikkeukset:
    • mikäli hiihtäjä ilmoittautuu jälki-ilmoittautuneena, seura ei osallistu ilmoittautumiseen eikä kustannuksiin. Mikäli urheilija ilman pätevää syytä (sairastuminen tai vastaava) jättää osallistumatta kilpailuihin, joihin hän on ilmoittautunut, peritään turhaan maksettu ilmoittautumismaksu urheilijalta ---> lääkärin, kouluterveydenhoitajan tai vastaava todistus sairastumisesta sähköpostiin toimisto@seinajoenhiihtoseura.fi .
    • jos kilpailu siirretään uuteen ajankohtaan esim. lumitilanteen tai pakkasen takia, jokainen on itse velvollinen perumaan aiemman ilmoittautumisen, jos ei aio osallistua uutena ajankohtana.
    • seura maksaa kaikkien maastohiihdon kilpailujen (pois lukien massahiihtotapahtumat) osallistu- mismaksut

• Kisailmottautuminen

• Kilpailumaksut
    Seura maksaa kaikkien maastohiihdon kilpailujen (pois lukien massahiihtotapahtumien) osallistumismaksut edellyttäen, että kisojen ilmoittautuminen on tehty ajoissa seuran toimistoon ja että jäsenmaksu, kausimaksu ja lisenssi/skipassi on maksettu. Mikäli kausimaksua ei ole maksettu, kilpailija maksaa ilmoittautumismaksun seuralle.

• Arvokilpailujen kulukorvaukset
    Arvokisoja ovat aikuisten ja nuorten SM-hiihdot ja Hopeasomman loppukilpailu. KLL:n mestaruushiihtoja ei lueta SM-kisoiksi, koska hiihtäjä edustaa niissä kuntaa/koulua.
    • majoituksesta korvataan vain yksi yö/kilpailu, lähtökohtaisesti kilpailua edeltävä yö
    • majoituksen enimmäiskorvaus on 60 € / yö
    • seura pyrkii järjestämään majoituksen kisapaikkakunnille, majoituksesta tiedotetaan mahdollisimman ajoissa, sitovat ilmoittautumiset
    • kilometrikorvaus 10 snt/km piirin ulkopuolisissa kilpailuissa. Hyödynnetään kimppakyytejä mahdollisuuksien mukaan
    • kulukorvaus korvaa hiihtäjän majoituksen. Mikäli urheilija ei majoitu maksullisessa majoituksessa tai majoituksesta ei ole maksukuittia, ei korvausta makseta. Majoituskorvauksia seura maksaa vain todellisia kuluja vastaan.

• Leirikorvaukset
    Jaosto maksaa korvaukset leirimaksuista kuitteja vastaan:
    • liiton leiritysten kulut 50% (17v-sarjassa ja yli, esim. U18 ryhmä)
    • valtakunnalliseen HS-leiritykseen valittujen korvaukset päätetään erikseen
    • HS-ikäisille suunnatut leiritykset (piirin järjestämät, ”nimikkoleirit”, jne.) 800€ summa jaettuna leiriläisten kesken (12-16v sarjassa), kuitenkin enintään 50% hiihtäjän omavastuuosuuksista

• Seura-asut
    Seuralaisilla on mahdollisuus hankkia seura-asu kulloinkin päätettyyn kilpailijahintaan kilpailijoille ja vetäjille (seuran tuki), sekä tukijoukoille seurahintaan. Urheilijan on käytettävä seuran edustusasua kilpailuissa (kun seura maksaa osallistumismaksun).

• Testit
    korvaukset testimaksuista (mattotesti): 15v. - yleinen sarja 50 € / 1 krt vuodessa

• Ensilumenlatumaksut
    ensilumenlatujen (ei Joupiskan ensilumenlatu eikä hiihtoputkimaksuja) käyttömaksuista 5 käyttökerran tai kausimaksu korvaus  (enintään 40€) hopeasompaikäisille ja sitä vanhemmille seuran hiihtäjille
    • Korvaushakemus tulee toimittaa rahastonhoitajalle, mukaan tulee liittää alkuperäiset kuitit ja maksujen tiedot
  • Muu tuki
    seura tukee kouluttautumista huolto- ja valmennustehtäviin ja edellyttää koulutusten käyneet osallistumaan seuran valmennus- ja huoltotoimintaan

• Kulukorvausten maksut
    Hiihtäjälle haetuista kulukorvauksista tulee laatia asianmukainen kulu-/matkalasku, jonka liitteenä pitää pitää toimittaa alkuperäiset kuitit. Kulukorvaushakemuksia voi toimittaa toteutuneen mukaan jaoston rahastonhoitajalle viimeistään lokakuun (maksupäivä ~ 10.11.), tammikuun (maksupäivä ~ 10.2.) ja huhtikuun (maksupäivä ~ 10.5.) loppuun mennessä.