Lasten ja nuorten harjoitukset

(päivitetty 20.9.2021)

Hiihtoharjoitukset 7-11 vuotiaille alkaa 15.9 2021

Syyskausi (syys-maaliskuu) keskiviikkoisin klo 17:45-19:00, kokoontumispaikka pääsääntöisesti Jouppilanvuoren hiihtostadion. Ilmoittautuminen paikan päällä.

Tervetuloa vanhat ja uudet vähän jo kilpailemisestakin innostuneet maastohiihdon harrastajat! Harkkaryhmä jatkaa tällaisenaan maaliskuulle saakka, koko kauden hinta 90 € (+ seuran jäsenmaksu ja skipassi). Harjoitukset viikoittain keskiviikkoisin. Lisäksi muutamia su-vaelluksia. 
Ilmoittautuminen paikan päällä.

Ryhmän tarkoituksena on liikuttaa lapsi monipuolisesti metsässä poluilla ja kuntopoluilla sekä leikinomaisilla harjoituksilla kehittä lasten kestävyyttä, koordinaatiota ja kehonhallintaa. Ennen lumen tuloa hiihtämistä tukevaa harjoittelua monipuolisesti ja yhdessä. 

Seuraa SHS sivujen tapahtumat-osiota, jonne päivitetään seuraavan kerran ohjelma ja mahdollinen kokoontumispaikan muutos. https://www.seinajoenhiihtoseura.fi/

Vastuuvetäjänä ja yhteyshenkilönä toimii

Esa Ankkuri p. 040 7376478

vetäjinä myös

Nina Ankkuri,

Mikko Yliselä,

Kimmo Hietamäki

 

HUOM! Hiihtokouluun tulee ensitalvelle hieman muutoksia. Hiihtokoulu käynnistyy 5.1.2022. Hiihtokoulu on suunnattu aloitteleville sekä nuoremmille hiihtäjille. Lisää informaatiota lähempänä!