Lasten ja nuorten harjoitukset

 

Hiihtotreenit n.6-9 vuotiaille lapsille

Keskiviikkoisin klo 18-19, kokoontumispaikka pääsääntöisesti Jouppilanvuoren hiihtostadion. Mukaan mahtuu uusia lapsi, ilmoittautuminen paikan päällä.

Ryhmän tarkoituksena on liikuttaa lapsi monipuolisesti metässä poluilla ja kuntopoluilla sekä leikinomaisilla harjoituksilla kehittä lasten kestävyyttä, koordinaatiota ja kehonhallintaa. Ennen lumen tuloa hiihtämistä tukevaa harjoittelua monipuolisesti ja yhdessä. 

Seuraa SHS sivujen tapahtumat-osiota, jonne päivitetään seuraavan kerran ohjelma ja mahdollinen kokoontumispaikan muutos. https://www.seinajoenhiihtoseura.fi/

Vastuuvetäjänä ja yhteyshenkilönä toimii

Esa Ankkuri p. 040 7376478

 

Hiihtotreenit n.9-12 vuotiaille nuorille

Tavoitteellisesti hiihtoa harrastaville. Noin 10 vuodesta ylöspäin.

Syksyn lumettomalla kaudella on ohjelmassa hiihtämistä tukevaa sulanmaan harjoittelua (kestävyys, koordinaatio, liikkuvuus, taito, nopeus jne.), pääpainon ollessa leikinomaisessa harjoittelussa (mm. pelien, leikkien ja leikkimielisten kisailujen kautta). Heti lumitilanteen salliessa siirrytään lumelle.

Hiihtokoulun ja hiihtotreenien kokeneet ja koulutetut vetäjät varmistavat, että kaiken tasoiset hiihtäjät oppivat uutta hiihdosta, että itse harjoittelemisesta.

Kokoontuminen Keskiviikkoisin. Paikka vaihtelee. Seuraa SHS sivujen tapahtumat osiota. https://www.seinajoenhiihtoseura.fi/

Vastuuvetäjänä ja yhteyshenkilönä toimii:

Pasi Kataja p.050 3305315

 

HUOM!

6-12 vuotiaiden ryhmät jatkuvat Hippohiihtokouluna 4.12.2019 alkaen. Hiihtokoulun maksulla voit osallistua sekä syys- että talvikauden harjoituksiin.

MAKSUT

https://www.seinajoenhiihtoseura.fi/maastohiihto/hippo-hiihtokoulu/maksut-ja-muut-asiat/

 

PDF-tiedostoKalajainen1.pdf (721 kB)
Kestävyysleiri Kalajaisissa 9.-10.11.2019