Seuraavat kilpailut

41. KANSALLISET TALVIKISAT

Perjantaina 06.01.2023  klo 11.00 alkaen Seinäjoen Jouppilanvuoren Ampumahiihtostadionilla

HUOM! Seuraamme pakkasennustetta ja päätös kisojen peruuttamisesta/siirtämisestä tehdään torstaina klo 18.

KILPAILUKESKUS

Kisojen lähtö- ja maalialue sekä kisakanslia sijaitsevat ampumahiihtostadionilla "mäen päällä". Linkki

KILPAILUKESKUKSEEN TULO

Kisapaikalle tullaan Seinäjoella Lakeudentieltä ja käännytään Joupiskan Rinneravintolan  kohdasta Jouppilanvuorentielle, jota pitkin päästään mäen päälle ns. vesilaitoksen parkkipaikalle. Osoite on Jouppilanvuorentie 66. Vesilaitokselta lasketaan mäki alas ampumahiihtostadionilla.

PARKKIPAIKAT

Kilpailukeskukseen mahtuu noin 200 autoa. Noudatetaan varovaisuutta autolla liikkuessa tiellä ja parkkipaikoilla.

HIIHTOTAPA

Hiihtotapa on perinteinen.  Pakotettua vuorohiihto-osuutta ei ole, mutta hiihtotapaa valvotaan.

NUMEROT

Kilpailunumerot noudetaan kilpailukansliasta. Muista tarkistaa kilpailunumero netissä olevasta lähtölistasta etukäteen. Numerot palautetaan ulkona samaan paikkaan kilpailukanslian läheisyydessä olevaan laatikkoon. Kadonneesta numerosta veloitamme 50€.

MATKAT  (Päivitetty kilpailumatkat 28.12.2022)

• N8, M8:   1km (1 x 1km)
  • N10, M10:  2km (1 x 2km)
  • N12, M12:  3 km  (1 x 3km)
  • N14, 3 km  (1x 3,0km)
  • M14, N16:   5.0km (1 x 5,0km)
  • M16, N18, N20, NYL, N35, M45, M55, M65: 5km (1 x 5km)
  • M18, M35  - 8,0 km (1 x 5,0km + 1 x 3,0km)
  • M20, MYL – 10 km (2 x 5,0km)

Latukartta tulee myöhemmin

Epäviralliset nousumetrit.

Rata

Korkeusero (HD)

Pisin nousu (MC)

Nousu yht  (TC)

10m

5m

14m

14m

10m

20m

3,0km

25m

17m

53m

5.0km

27m

20m

71m

Kilpailijoilla tulee olla vaadittava Skipassi, Lisenssi tai muu vakuutusturva hankittuna.

KILPAILUOHJELMA

Ensimmäinen lähtijä klo 11:00

Lähtölistat

Tulokset

PALKINNOT

Palkintojen jako tapahtuu toimistorakennuksen läheisyydessä.

Kaikki alle 14-vuotiaat palkitaan, muissa sarjoissa palkinnot 3-6 parhaalle

KILPAILUOHJEET

• Pukutiloja ei ole käytössä. Urheilijat ja huoltajat voivat käyttää parakki WC-tiloja.
  • Radalla voi hiihtää ja testata suksia, mutta kilpailun aikana pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta ja toivotaan ettei testaamista tapahdu kilpailukeskuksen ensimmäisessä nousussa tai lähtö ja maalialueella. Kilpailijoiden suoritusta ei saa myöskään häiritä suorituksen aikana suksia testaamalla tai verryttelyhiihdolla. Lisäksi verryttely/testaus tapahtuu ehdottomasti hiihtosuunnan mukaisesti.
  • Numerot haetaan kilpailukansliasta. Muista tarkistaa oma numerosi lähtöluettelosta nettisivuilta.
  • Kilpailualueella on kilpailukanslia. Kilpailunjohtajan tavoitat tarvittaessa numerosta 0400 732 803, Maria Meriläinen.
  • Ensiaputarvikkeet kilpailukansliassa, mutta päivystysluontoisen tapaturman sattuessa Seinäjoen keskussairaala sijaitsee lähietäisyydellä (matkaa n. 2 km).
  • Live online-tulokset ovat viralliset lopputulokset sarjoittain 15 min kyseisen sarjan viimeisen maaliintulijan jälkeen.

ORGANISAATIO

• Kilpailunjohtaja&radat: Maria Meriläinen 0400 732803 ja Pasi Kataja
  • TD
  • TDA
  • Tulospalvelu: Teemu Antikainen
  • Kisakanslia:
  • Ladut: Seinäjoen kaupungin liikuntapalvelut

Pelastus suunnitelma

MENESTYSTÄ JA ILOA KILPAILUHIN!