Kausimaksu ja lisenssi

Maastohiihdon kausimaksu

Maastohiihdon kausimaksu kaudella 2018-2019 on 50 €:

• jokainen seuraa edustava hiihtäjä; hopeasompaaja ja sitä vanhemmille, velvollinen maksamaan
  • kausimaksu ei koske hiihtokoululaisia, jotka maksavat hiihtokoulumaksun (sis.henkilöjäsenmaksu, skipassi ja ensilumen ladun käyttöoikeus hiihtokoululaiselle)
  • kausimaksu 50 € maksetaan marraskuun 2018 aikana maastohiihtojaoston tilille EPOP FI11 5419 0120 1139 01, viestiksi hiihtäjän nimi
  • huomioithan, että kausimaksu tulee suorittaa ennen ensimmäistä kauden kilpailua

Lisenssit ja Skipassit kausi 2018-2019

Jokainen kilpailija hankkii itse omaan kisaamistarkoitukseen soveltuvan maastohiihdon lisenssin tai skipassin (paitsi hiihtokoululaiset, joille hiihtokoulu hankkii ja maksaa Skipassit).

Lisenssimaksu määräytyy henkilön lajin, iän ja kilpailtavan tason mukaan.
Ikäraja tarkoittaa, että kilpailija täyttää ko. iän kilpailuvuoden 1.1. ja 31.12. välisenä aikana.

>> lisätietoa lisensseistä ja lisenssin hankinta