Kausimaksu ja lisenssi

Maastohiihdon kausimaksu

Maastohiihdon kausimaksu kaudella 2019-2020 on 55 €:

• jokainen seuraa edustava hiihtäjä; hopeasompaaja ja sitä vanhemmille, velvollinen maksamaan
  • kausimaksu ei koske hiihtokoululaisia, jotka maksavat hiihtokoulumaksun (sis.henkilöjäsenmaksu, ensilumen ladun käyttöoikeus hiihtokoululaiselle)
  • kausimaksu 55 € maksetaan marraskuun 2019 aikana maastohiihtojaoston tilille EPOP FI11 5419 0120 1139 01, viestiksi hiihtäjän nimi
  • huomioithan, että kausimaksu tulee suorittaa ennen ensimmäistä kauden kilpailua

Lisenssit ja Skipassit kausi 2019-2020

Jokainen kilpailija ja hiihtokoululainen hankkii itse omaan kisaamistarkoitukseen soveltuvan maastohiihdon lisenssin tai skipassin sekä vakuutuksen.

Lisenssimaksu määräytyy henkilön lajin, iän ja kilpailtavan tason mukaan.
Ikäraja tarkoittaa, että kilpailija täyttää ko. iän kilpailuvuoden 1.1. ja 31.12. välisenä aikana.

>> lisätietoa lisensseistä ja lisenssin hankinta