Hippo-hiihtokoulu

Seinäjoen hiihtoseuran kauden 2017 -2018 lasten Hippo-hiihtokoulu pyörähtää käyntiin 25.10 2017. Hiihtokoulu järjestetään pääsääntöisesti keskiviikkoisin Jouppilanvuoren hiihtostadionilla. Kokoontuminen Hiihtostadionilla ”pääkatsomon” puolella. Hiihtokoulu kestää n. tunnin.

Mukaan on tervetulleita 5-12-vuotiaat (v. 2006-2012 syntyneet) uudet ja vanhat Hippo-koululaiset. Hiihtokoululaiset jaetaan sopiviin tasoryhmiin iän ja taidon mukaan.

Sivun valikosta pääset tutustumaan hiihtokoulun ohjelmaan, vetäjiin, maksuhin ja välineiden valintaan.

Lisätietoja antaa Elina Hietamäki p.044 0700603   elina.hietamaki@hotmail.com

Ilmoittaudu paikanpäällä tai ilmoittautumislomakkeen kautta. Lomake löytyy sivun valikosta kohdasta ilmoittautuminen

Kaikki lapset mukaan hauskan ja raikkaan harrastuksen pariin. Mukaan saa tulla myös kesken kauden.

TERVETULOA MUKAAN!

Seuraavana ohjelmassa:

vk8  ke 21.2

Perinteinen:Tasamaan tekniikoiden kertaus, tasatyöntö. Taitomerkkien suorittaminen.

vk9  ke 28.2

Hiihtoloma. EI hiihtokoulua.

vk 10 ke 7.3

Hippo-Hiihdot

Joupiska Hiihtostadion

vk 11 ke 14.3           !Muutunut alkuperäisestä!

Perinteinen : Kertausta, Taitomerkkien suorittamista

Joupiska Hiihtostadion

vk 12 ke 21.3            !Muutunut alkuperäisestä!

Vapaa: Kertausta, Taitomerkkien suorittamista