Harjoittelu- ja kurssimaksut 2020-21

Harraste- ja kilpailuryhmät

160€ / Talvikauden harjoittelumaksut laskutetaan helmikuun aikana

+169€ Joupiskan kausikortti hintaan ryhmään kuuluville

Maksut sisältävät vakuutuksen, skipassi lisenssin ja osallistumismaksun kilpailuihin.

Jos samasta taloudesta ilmoittautuu ryhmiin useampi kuin yksi harrastaja, maksu on ensimmäisestä harrastajasta 160€ ja seuraavista 80€/harrastaja.

Kun harrastaja ilmoittautuu useampaan harrasteryhmään, maksu on ensimmäisestä ryhmästä 160€ ja seuraavista 80€/ryhmä.

Esim.1: Maria ilmoittautuu Sport ja Freestyle-ryhmiin, hänen maksunsa on 160€+80€

Esim.2: Maria ilmoittautuu Sport ja Freestyle-ryhmiin ja hänen veljensä Risto ilmoittautuu Sport-ryhmään. Maksut ovat 160€+80€+80€

Kia kilpailuja laskevat urheilijat

260€ / Talvikauden harjoittelumaksut laskutetaan helmikuun aikana

+169€ Joupiskan kausikortti hintaan ryhmään kuuluville

Maksut sisältävät lisenssin ja osallistumismaksun kilpailuihin. Vakuutusken urheilijat hoitavat itse.

Master ryhmä

95€ / Talvikauden harjoittelumaksut laskutetaan helmikuun aikana

+169€ Joupiskan kausikortti hintaan ryhmään kuuluville

Maksut sisältävät osallistumismaksut kilpailuihin. Maksu ei sisällä lisenssiä, eikä vakuutusta.