Hinnasto 2021-2022

Sport - 200€

Freestyle - 160€

Lumilauta Snoukka Start/Freestyle - 160€

Maksuihin sisältyy Skipassi-lisenssi vakuutuksella.

Kausimaksun lisäksi tulee olla maksettuna SHS:n jäsenmaksu 30€ tai perhejäsenyys 50€.

Perhealennus*

Perhealennus on -50% edullisemmasta kausimaksusta.

Jos samasta taloudesta ilmoittautuu harraste- tai kilparyhmiin useampi kuin yksi laskija on maksu ensimmäisestä laskijasta "kausimaksu" ja seuraavista "kausimaksu" -50%.

Esimerkki 1.

Ville ilmoittautuu Sport ja Freestyle-ryhmiin ja hänen veljensä Risto ilmoittautuu Sport-ryhmään.

Maksut ovat 200€+160/2€+200/2€.

Esimerkki 2.

Ritva ilmoittautuu Master-ryhmään ja hänen huollettava Ville ilmoittautuu Race-ryhmään.

Maksut ovat 80€/2+300€.

Alennus useammasta ryhmästä**

Useamman ryhmän alennus on -50% seuraavista edullisemmista ryhmistä

Jos laskija ilmoittautuu useampaan harrasteryhmään, maksu on ensimmäisestä ryhmästä "kausimaksu" ja seuraavista "kausimaksu" -50%/ryhmä.

Esimerkki 2.

Maria ilmoittautuu Sport ja Freestyle-ryhmiin.

Maksut ovat 200€+160/2€

Kilparyhmät

Race - 300€

Pro - 300€

Maksuihin sisältyy Skipassi-lisenssi vakuutuksella, joka oikeuttaa osallistumisen alueellisiin kilpailuihin, kuten Keskisen Suomen Nordica CUP. Yli 12 vuotiaiden tarvitsemat B1-B3 -kilpailulisenssit ja niihin vaadittavat vakuutukset hankkii urheilija tarvittaessa esim. Kia Cuppia varten tai SM-kisoja varten itse.

Alennukset: ks. perhe*- ja useamman ryhmän alennus** yllä

Master-ryhmä

Master - 80€

Master-laskijat hankkivat tarvittavat vakuutukset ja skipassi-lisenssin itse.

Alennukset: ks. perhe*- ja useamman ryhmän alennus** yllä

Hissiliput

Liikuntakeskus Joupiskan kausikortti SHS Alpin ryhmäläisille 169€ koko kauden ajan.

Kausi- tai ryhmämaksut eivät sisällä hissilippua.

Ilmoittautumismaksut kilpailuihin

Kilpailujen ilmoittautumismaksut maksaa urheilija itse.

Laskutus ajankohta

Talvikauden harjoittelumaksut laskutetaan helmikuun 2022 aikana.

Päivitetty 14.12.2021