SHS Alppi - Harrasteryhmät 2023-2024

START -suksiryhmä

Kerran viikossa 1 h

- ikäsuositus alk. n. 6 v (5 v laskijan mukaan halutessa ole yhteydessä valmentajiin)

- Hissien peruskäyttö (avustaen) hallinnassa

Harjoittelu koostuu monipuolisesta liikkumisesta Joupiskan rinteissä. Ryhmässä kehitetään laskutaitoa ja kokeillaan ratalaskua helpoilla tekniikkaradoilla.

Vetäjinä:
Lisätietoja: seinajoenhiihtoseura.alppi@gmail.com

SPORT -suksiryhmä [U8]

Kaksi kertaa viikossa 1+1,5 h Vaihtuva teema: freeski, tekniikka ja rata

- ikäsuositus alk. n.7 v

Ryhmä vauhdikkaille ja monipuolisille harrastajille. Harjoittelu koostuu vaihtuvista teemoista Joupiskan rinteissä. Ryhmässä lasketaan paljon, harjoitellaan temppuja ja ratalaskutekniikkaa yksilöllinen taitotaso huomioiden.

Ryhmä antaa myös valmiuden alueen kilpailuihin jos laskija niin haluaa.

Valmentajina:

FREESKI -suksiryhmä

Kerran viikossa 2 h.

- Ikäsuositus alk. 10 v

Ryhmä on tarkoitettu tytöille ja pojille, joilla on jo laskemisen perustaidot hallussa. Liikkeelle lähdetään Freeski:n alkeista ja siirrytään taitojen mukaan haasteellisempiin temppuihin. Ryhmässä harjoitellaan  laskutekniikkaa, takaperin laskua, pyörimistä, hyppytekniikkaa, liukumista erilaisilla reileillä, sekä opetellaan erilaisia temppuja niin hypyissä, kuin reileilläkin. Ryhmä harjoittelee rennolla fiiliksellä, jokaisen laskijan oma taitotaso huomioiden

Vetäjinä:

MASTERS -harrasteryhmä*

Kaksi kertaa viikossa 2+2 h

Ryhmä on tarkoitettu aikuisharrastajille, ratalaskusta ja -tekniikasta kiinnostuneille. Tarkoituksena on opetella ratalaskua oman tason mukaan. Harrasteryhmä tarjoaa valmennusta osaan kauden harjoituksista, mutta ennen kaikkea aina hyvää seuraa.

Harjoitukset lasketaan yhteistyössä kisaavan Master-ryhmän kanssa.

Yhteyshenkilö:

Ilmoittaudu >tästä<