HEAD CUP Kasurila kilpailun ajankohta muuttunut. (12.1.2019)

Kasurilassa kilpaillaan Aluemestaruudet 23.-24.2.2019. Lajeina ovat pujottelu ja suurpujottelu.

SHS ALPIN Kamapörssi avattu facebookiin (6.12.2018)

Harri loi meille hyvän kanavan pieneksi jääneiden varusteiden myymiselle, avaamalla uutisen pääset klikkaamaan linkkiä.

__________________________________________________________________

ALPIN ryhmien toiminta on käynnissä...

Vielä mahtuu mukaan. Tutustu ryhmiin täältä.Kokoontuminen on aina hiihtokoulun edessä.

__________________________________________________________________

Joupiskan hiihtokoulu pitää lapsille edulisen lumilautailun tutustumiskurssin. Välineet saat tarvittaessa vuokraamosta. Koko paketti hissilippuineen 49€.

Hintaan sisältyy 2 x 100 minuuuttia opetusta kahtena päivänä.

Varaa paikkasi kurssille lipunmyynnistä ja tule kokeilemaan.

Kurssit 9.-10.2 ja 16.-17.2. klo 11.00-12.40.

Joupiskan 2019 kauden ensimmäinen Suomi Slalom kilpailu laskettiin lauantaina.

Kauden ensimmäiseen kilpailuun osallistui 22 kilpailijaa, joista kolme oli lautailijaa. Telemark laskijoita toivotaan myös paikalle seuraavaan kilpailuun. Kilpailu käytiin läpi -10 asteen pakkasessa, mikä hieman teki luistosta nihkeää. Mutta kaikki kilpailijat saatiin turvallisesti maaliin ja nähtiin hienoja laskuja.

Kilpailun voiton vei Juha Harviainen tuloksella 21,34. Toiseksi laski Juuso Haapaniemi 22,97 ja vasta yhdeksän vuotias Aada Harviainen kiisi radan alas tuloksella 23,31 kolmanneksi. Tulokset pääset näkemään Suomi Slalom osiolta.

Suomi Slalom kilpailuthan ovat leikkimielisiä koko perheen kilpailuja, jossa kaiken ikäiset laskijat laskevat sama helpon pujotteluradan. Sarja ovat suksi, lauta ja telemark. Kaiken ikäiset laskevat samassa sarjassa, joten tässä kilpailussa voi helposti ratkaista perheen nopeimman laskijan titteli. Laskijoiden rata-ajat kerrotaan iänmukaisella kertoimella, mistä saadaan tulos. Tuloksen mukaan laskijat laitetaan paremmuus järjestykseen.

Seuraava SHS Alpin järjestämä Suomi Slalom kilpailu käydään Simpsiöllä 3.2 klo 13:00 alkaen. Joupiskan seuraava kilpailu lasketaan 10.2. sunnuntaina.

Näihin kilpailuihin voivat kaikki osallistua, vaikkei olisi aikaisempaa kokemusta kilpailemisesta. Kaikki palkitaan Suomi Slalom pinssillä. Lisäksi aina arvotaan useita hienoja palkintoja kaikkien osallistuneiden kesken.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi rinteeseen,

Joupiska ja SHS Alppi