Halpa-Hallin HIIHTOKISAT lapsille to 18.1. klo 18.30 - LÄHTÖLUETTELO ja kilpailuohje

17.1.2018

Ohessa myös kilpailuohje

Tervetuloa Halpa-Hallin lasten HIIHTOKISOIHIN TO 18.1. klo 18.30 Jouppilanvuoren hiihtostadionilla!

Ohessa kisojen lähtöluettelo, jonka mukaisesti lapset lähetetään matkaan >> lähtöluettelo

Numerolappujen jako alkaa hiihtostadionilla torstaina 18.1.2018 klo 17.30.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista. Jokaisen sarjan alkuun on jätetty muutama tyhjä paikka mahdollisia jälki-ilmoittautumisia varten, jotka tehdään paikan päällä viimeistään klo 18.00 mennessä.

Hiihtotyyli on vapaa. Kaikki osallistujat palkitaan, mehutarjoilu!
Seinäjoen hiihtoseura myy makkaraa, kahvia ja karkkia.
Pakkasraja kisoissa on -15°c.

sarjat: v. 2013 - v. 2006 syntyneet tytöt ja pohjat

Kaikki mukaan iloiseen hiihtotapahtumaan!

---------------------------------------------------

KILPAILUOHJE

Halpa-Hallin Hiihtokisat lapsille 18.1.2018

Ohjeet vanhemmille ja hiihtäjille

Tässä muutamia ohjeita kisan sujumiseksi mahdollisimman mukavasti

Kilpailupaikka
Kilpailupaikka on Jouppilanvuoren hiihtostadion, osoite Alaseinäjoenkatu 9. Paikoitusalueet sijaitsevat hiihtostadionin alatiellä ja hiihtomajan pihassa, näille paikoitusalueille kulku Jouppilanvuorentien kautta, sekä Jääurheilukeskuksen pihassa ja OmaSP Stadion pihassa, josta on lyhyt matka tekojääradan sivuitse hiihtopaikalle.

Lähtönumerot ja lähtöajat
Kisoissa on ollut ennakkoilmoittautuminen ja hiihtäjille on arvottu etukäteen lähtöajat ja numerot sarjoittain lähtölistaksi, josta siis löytyy lähtönumero, lähtöaika ja hiihtäjän nimi. Kuitenkin joka sarjan alkuun on jätetty muutama tyhjä paikka mahdollisia jälki-ilmoittautumisille, jotka tehdään paikan päällä viimeistään klo 18.00 mennessä. Järjestäjät toivovat, että ennakkoilmoittautumista noudatettaisiin.

Numerot jaetaan kisakansliasta hiihtostadionilla. Numeroiden jako alkaa klo 17.30.  Hiihtäjät lähetetään matkaan numerojärjestyksessä sillä lähtöajalla, joka etukäteen on lähtölistaan merkitty. Lähtöväli on 15 sekuntia.
Lähtölista on nähtävissä Seinäjoen Hiihtoseuran nettisivuilla www.seinajoenhiihtoseura.fi keskiviikkoiltana 17.1.2018.

Ajoissa kisapaikalle
On tärkeää, että hiihtäjä on ajoissa paikalla, mielellään ainakin puoli tuntia ennen lähtöaikaa, jotta ehtii rauhassa noutaa numerolapun, lämmitellä ja tutustua rataan ja olla sitten lähtöjonossa valmiina omalla paikallaan pari minuuttia ennen lähtölistaan merkittyä lähtöaikaa.
Lähtöpaikalla on iso kello, joka käy ns. kilpailuaikaa, mikä kilpailuaika on sama kuin rannekellossa oleva oikea aika.  Jos lähtöajaksi on merkitty 18.31.00, niin kilpailijan lähtöaika on silloin klo 18.31.00.

Jos jostain syystä hiihtäjä tulee niin paljon myöhässä, että ei ehdi lähtöviivalle omalla vuorollaan, niin silloin mennään rauhassa lähettäjien luo ja kerrotaan tilanne. Lähettäjät sitten ilmoittavat sopivan ajankohdan, missä vaiheessa pääsee lähtemään ladulle.

Hiihtomatkat ja tyylit
Kisoissa on kaksi matkaa, v. 2013, 2012, 2011 ja 2010 syntyneille n. 300 m, sekä v. 2009, 2008, 2007 ja 2006 syntyneille n. 500 m. Hiihtotyyli on vapaa eli hiihtäjä saa hiihtää sillä tyylillä mikä tuntuu paremmalta (ja nopeimmalta).

Kilpailun kulku ja palkinnot
Kaikki hiihtäjät palkitaan maalissa. Hiihdon päätteeksi luovutetaan numerolaput pois ja hiihtäjille on tarjolla mehua. Lisäksi palkitaan kunkin sarjan kolme parasta tulosten valmistuttua.

Kisahuolto ja WC
Hiihtäjille annettavien mehujen lisäksi kisapaikalla on myyntivaunu, josta niin huoltajille kuin hiihtäjille myydään juomia, karkkia, makkaraa ja kahvia. Hiihtostadionilla on WC:t katsomon hiihtomajan puoleisessa päässä.

Iloista kisamieltä kaikille!