sinettilogou.gif

Käyttäjiä paikalla

Sivustolla on 55 vierasta
Etusivu Seura

Tervetuloa Seinäjoen Hiihtoseuran kotisivuille!

Seinäjoen Hiihtoseura on perustettu vuonna 1980 ja lajivalikoimaamme kuuluvat alppihiihto ja lumilautailu, ampumahiihto, maastohiihto, mäkihyppy sekä ihan tavallinen kuntoliikunta. Vuonna 2004 SHS:n maastohiihtotoiminnalle myönnettiin Sinettiseuran merkki tunnustuksena mainiosta nuorisotyöstä.

Hiihtokaudelle 2012-13 seuramme panosti erityisesti olosuhteiden kehittämiseen. Joupiskalle avattiin muovimäet ja hiihtämään pääsi säilötyn lumen ansiosta jo ennen ensilumen satamista. Ampumahiihtostadion laajennettiin 25-rataiseksi ja Joupiskan rinteillä tehtiin perusparannustöitä. Vuoden viimeisenä päivänä kisattiin Joupiskalla ensimmäistä kertaa FIS-tason kisoissa: Seinäjoen Talvikisojen yhteydessä katsastettiin samalla Suomen parhaat 18- ja 20-vuotiaat nuorten PM- ja MM-kisoihin.

Kaudella 2013-14 alkaen panostamme edelleen olosuhteisiin Joupiskan kilpailukeskuksen ja stadionalueen kehittämiseksi. Olemme seurana myös mukana Lakeaharjun hiihtokeskuksen Lakis Sport Center ry:n hallituksessa rakentamassa Etelä-Pohjanmaalle ensimmäistä maailmancup-tasoista maasto- ja ampumahiihtokeskusta.

Näiltä sivuilta löydät lisää tietoja toiminnastamme, järjestämistämme kilpailuista ja treeneistä sekä muista tapahtumista. Katso tiedot myös seuramme hiihtovälinelainaamosta. Lisätietoja saat toimistostamme tai ottamalla suoraan yhteyttä jaostoihin.

Terveisin

Kirsi Joensuu