Etusivu Mäkihyppy

Tervetuloa Seinäjoen hiihtoseuran mäkijaoston sivuille.

Seinäjoen hiihtoseuran mäkikoulutoimintaa on järjestetty jo kahden vuosikymmenen ajan. Tämän päivän olosuhteet ovat Joupiskalla hyvät. Kiitos tästä kuuluu uusille muovimäille, jotka rakennettiin hiihtoseuran mäkijaoston toimesta talkootyöllä. Näin varmistutaan siitä, että mäkihyppyä pystytään harrastamaan ympärivuotisesti.

Eniten junioreita on tällähetkellä pienemmissä ikäluokissa, mutta myös isompia urheilijoilta Seinäjoelta löytyy. Mäkihyppy on sopiva laji niin tytöille ja pojille ja paras aika aloittaa on kouluiän kynnyksellä. Aiemminkin voi aloittaa, jos intoa ja sinnikkyyttä riittää. Hyppääjät kiertävät talven aikana Pohjanmaan Liito-Orava Cupia, joka pitää sisällään 5-6 osakilpailua.

Lisäksi talvella on mahdollisuus osallistua Hopeasompa- ja Koululiikuntaliiton kilpailuihin sekä LIDL-cupiin.

Tervetuloa tutustumaan vauhdikkaaseen lajiin.

Junnut muovilla