Etusivu Alppihiihto Toiminta

Alppi-jaostosta löytyy jälleen kaudella 2016-2017 monta eritasoista harrastusryhmää.

Junnu - ja naperoryhmät kokoontuvat kerran viikossa oppimaan lajin perustaitoja ja viihtymään rinteessä.

Tänäkin vuonna ryhmät käyvät aluksi hiihdonopettajan johdolla Werneri-kurssin ja sen jälkeen siirrytään harrasteryhmään.

Säiden olessa epävakaat, jokainen ryhmänvetäjä ilmoittaa omalla ryhmälleen, milloin harjoitukset alkavat.

SUKSIRYHMÄT:

Lumi-Napero  vetäjinä Viivi Lampinen, Aliisa Jaakkola

ovat vasta-alkajia, jotka tutustuvat laskettelun maailmaan. Kauden aluksi sinulla ei tarvitse vielä olla minkäänlaista kokemusta laskettelusta.

Ryhmiä on kaksi. Tiistaina kouluikäiset klo 18-20 ja sunnuntaina alle kouluikäiset 16-18.

Vauhti-Junnut , to Aliisa Jaakkola

ovat jo oppineet lajin perusalkeet ja kokemusta löytyy jo laskettelusta. Lumi-Naperoista on hyvä siirtyä Vauhti-Junnuihin seuraavana talvena.

Ryhmiä on kaksi. Torstaina klo 18-20.

Ohjaajien hyväksynnällä ryhmästä voi myöhemmin siirtyä harjoittelemaan rataryhmiin.

Alkava rataryhmässä Olli Hietala

laskijoilla on hyvä olla jo hallussa perustaidot ja Vauhti-Junnuista on hyvä siirtyä rataryhmään. Ryhmän tavoitteena on oppia ratalaskun alkeet. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 18-20.

Rataryhmässä on laskijoilla jo kertynyt ratalaskemisesta kokemusta ja tavoitteena heillä on kilpailla alueen ja keskisen suomen kilpailuissa. Harjoitukset maanantaisin klo 17.00 rinteessä ja sunnuntaisin klo 12.00 rinteessä. Torstain saliharjoitukset vuoden vaihteeseen asti ja vuoden vaihteen jälkeen torstaisin rinteessä

Vetäjinä Kai Haapaniemi, Kai Laukkanen, Mika Luomakortes

Master-ryhmä on tarkoitettu aikuisille. Tarkoituksena on harrastaa hyvässä porukassa ratalaskua aikuisten kesken, jopa osallistuminen oman mielen mukaan master-kilpailuihin.

LAUTARYHMÄT:

Alkavien lautaryhmässä voit olla aivan vasta-alkaja tai hieman kokemusta omaava. Laskeminen kuitenkin perustuu peruslaskutaidon kehittämiseen.

Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 18-20. Vetäjänä Sebastian Oksaharju ja Kari Karhumäki.

Kysynnän mukaan meillä on järjestetty vuodesta riippuen freestyle- ja lautatemppuryhmiä. Ota siis yhteyttä jos olet kiinnostunut!

Kausimaksu 100€, joka sisältää ohjauksen, vakuutuksen/SKI-passin.

Kausimaksun lisäksi tulee maksaa jäsenmaksu 30,00/hlö tai 50,00/perhe. Ryhmään kuuluminen edellyttää seuran jäsenyyttä.

Joupiskan Rinneravintola tarjoaa kaikille ryhmäläisille taukomehut ja korput.

Ryhmän jäsenenä saat ostaa

Joupiskan kausikortin erikoishintaan 195,00 7-12v ja 225,00 yli 12v. Kortin lunastus on mahdollista heti ilmoittautumisen jälkeen. Lipunmyynnissä on nimilista seuran harrastajista. Kortti maksetaan seuralle, maksuohjeet tulevat sähköpostitse.

SHS Alppi järjestää kauden aikana 7 Suomi-Slalom kilpailua, joissa kilpailemista on helppo kokeilla. Kilpailuista neljä järjesteään Joupiskalla ja kolme Simpsiöllä. Kalenterin löydät seuran sivuilla.

Kaikki innokkaat ilmoittautumaan !

Lisätietoja Sanna Karhumäki 050-3495895

Viestiin: lapsen nimi, osoite ja sotu(tarvitaan vakuutukseen), huoltajan puh.numero.

Ryhmän nimi ja päivä, johon lapsesi ilmoittautuu.

Tieto haluatteko lapselle seurahintaisen kausikortin.

Muistattehan kaikki, että harrastajat käyttävät kaikki kypärää rinteessä!

Pakkasrajaa ei ryhmillä ole, joten pukeutuminen sään mukaan!

TERVETULOA MUKAAN LIIKKUMAAN JA HARRASTAMAAN!!!

Näiden ryhmien lisäksi on aktiivista toimintaa rataryhmissä. Mikäli sinulla on jo kokemusta ratalaskusta kilpailumielessä kysy rohkeasti lisää!
Rataryhmät harjoittelevat lähes ympärivuotisesti tavoitteena tukea lapsia ja nuoria kehittymään alppihiihdon eri osataidoissa. Toiminta on kilpaurheiluun tähtäävää.
Rataryhmien laskijat osallistuvat kisoihin neljällä tasolla: paikalliset -, Keskisen Suomen Cup, Audi-cup ja FIS-kilpailut.

Junioreja Rukan lumileirillä marraskuussa 2012​