Etusivu Maastohiihto

Tervetuloa Seinäjoen Hiihtoseuran maastohiihdon sivuille!

Maastohiihto on yksi Suomen perinteisimmistä ja suosituimmista urheilulajeista. Seinäjoen Hiihtoseuran hiihtojaoston toiminta keskittyy lasten ja nuorten hiihtoharrastuksen sekä kilpailutoiminnan järjestämiseen ja ylläpitämiseen sekä harrastehiihtoon. Seura pyörittää myös hiihtovälinelainaamoa.

Pidämme Hippohiihtokoulua, hopeasompaikäisille monipuolisia yhteisharjoituksia sekä vauhditamme nuorten ja aikuisten harrasteliikuntaa, järjestämme voitelukursseja niin lapsille kuin vanhemmille ja järjestämme niin jäsentenvälisiä kisoja kuin kansallisia, piirikunnallisia ja piirinmestaruuskilpailujakin.

Suuren suosion ovat saavuttaneet myös yrityksille ”räätälöidyt” liikuntailtapäivät, joiden ohjelmasta vastaavat hiihtoseuran eri jaostot.

Pyrimme edesauttamaan hiihtovalmennusta leirityksillä ja ohjatuilla harjoituksilla. Valmennusta ja koulutusta koordinoi valmennus- ja koulutusvaliokunta. Kuluvan kauden toiminnasta voit lukea lisää hiihdon sekä hippohiihtokoulun sivuilta.

Kilpailutoiminnassa maastohiihtojaosto perinteisesti järjestänyt kansallisen tason Talvikisat, piirikunnallisen tason Kaamoshiihdot ja Tanelinrannan hiihdot. Syksystä 2015 alkaen  maastohiihtojaosto on ollut mukana järjestämässä PowerSkiGP -rullahiihtotapahtumaa, joka järjestetään Powerparkissa Härmässä vuosittain elo-syyskuun vaihteessa.

Maastohiihtotoimintaa pyörittää maastohiihtojaosto, jonka puheenjohtajana toimii kaudella 2016-17 Teemu Majasaari, p. 0400 761 503, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

***

Seuran hiihtäjien ilmoittautumiset keskitetysti Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Ilmoittautuminen viimeistään vuorokautta (24h) ennen kilpailun virallisen ilmoittautumisajan päättymistä.